Köszöntjük a Cserba Optika honlapján!

Minőség, tapasztalat, megbízhatóság,

Üdvözöljük a Cserba Optika honlapján!

Több, mint 45 éves szakmai múlttal továbbra is várja kedves régi és új vásárlóit Baján, a belvárosban!
Üzletünk a város és a környék legnagyobb tapasztalattal és elégedett vevőkörrel rendelkező optikai szaküzlete, ahol változatlanul törekszünk a megszokott kiváló minőség, magas szintű szaktudás és segítőkész kiszolgálás biztosítására Kedves vevőink számára!

A következő oldalakon bepillantást nyújtunk Önnek tevékenységünkbe, információkat tudhat meg rólunk és szolgáltatásainkról. Amennyiben további kérdései lennének, látogasson el üzletünkbe vagy hívjon bennünket telefonon. Angolul és németül is rendelkezésükre állunk!

Aktuális Akcióink

NYÁRI NYITVATARTÁS: Július 10.- augusztus 6. 8.00 - 12.00 Augusztus 7. - 20. ZÁRVA Törzsvásárlói kártyákra a keretek 30% és 50% -os kedvezménnyel!

JÚLIUSI AKCIÓ! Dioptriás napszemüveglencsére és fényresötétedő lencsére egyet fizet kettőt kap kedvezmény! Részletekről érdeklődjön üzletünkben.

Szemvizsgálat:

Ha Ön 16 és 60 év között van és úgy érzi, hogy kontrolláltatni szeretné látását, esetleg a régi szemüvegét lecserélné egy divatosabbra, vagy kipróbálná a kontaktlencse viselést, forduljon bizalommal diplomás szemvizsgálónkhoz!

Szolgáltatások:

Túl rövid a keze ahhoz, hogy elolvassa az újságot?

Unja már a régi szemüvegét?

Nézzen be hozzánk és válogasson kedvére!

Fizetés

Mivel üzletünkben kártyaterminál működik, bankkártyát és EP kártyát is elfogadunk!